Singel eller DUO

Massajse

Oljemassasje

60 minutter – 1 person 950,-  2 personer 1700,-

Vi tilbyr deg en fantastisk olje massasje for å få kroppen din til å slappe av og for å fremme en bedre søvn i flere dager.

Olje massasje induserer mental og åndelig helbredelse. Det vises ofte å hjelpe med å slappe av og bli kvitt negative tanker som fremprovoserer stress.

Klassisk Massasje

60 minutter – 1 person 950,-  2 personer 1700,-

Vår Klassiske massasje er en fantastisk blanding av østlige og vestlige teknikker, bestående av thai-stil dyp massasje med yoga, kombinert med kvalitetsrik Norsk massasje.

Klassisk massasje er spesielt egnet til reduksjon av stress eller forbedring av følelsesmessig relaterte tilstander som søvnløshet, hodepine, fordøyelsessykdommer og nakkesmerter.

Avslappende massasje

60 minutter – 1 person 1390,-  2 personer 2500,-

Dette er mest for avslapning og reduksjon av fysiske- og følelsesmessige spenninger.

Det vil gi dyp avslapning, fremme god søvn og gi bedre energiflyt.
Avslappende massasje forbedrer også blodsirkulasjonen og stimulere lymfesystemet.

Aromaterapi Massasje

60 minutter – 1 person 1390,-  2 personer 2500,-

Aromaterapi Massasje gjenkjennes ved bruk av essensielle oljer fra planter med terapeutiske egenskaper. Terapeutene bruker massasjeteknikker som er skreddersydd for å fremme dyp avslapning av kropp, sinn og sjel.

Massasjens styrke og kombinasjonen av aromatiske dufter er tilpasset de individuelle behov.
Denne massasjen er spesielt egnet for personer som har utfordringer med søvnmønsteret eller er mentalt stresset.

Hot Stone Massasje

60 minutter – 1 person 1590,-  2 personer 3000,-

«Hot stone» massasje (eller varm stein massasje) kan brukes til å få deg til å slappe av, eller sakte gi varme til de deler av kroppen som er vonde.

Varmen fra steinene trenger inn i musklene, bidrar til å få kroppen din til å slappe av slik at den sakte kan gjenopprettes til sin friske tilstand. Hot stone massasje behandling kan fås i 60 eller 90 minutter og blir levert av våre svært erfarne terapeuter.

Terapeutene bruker tradisjonelle og effektive massasje teknikker for å berolige, lindre og samtidig bidra til å balansere sinnet og kroppen for å få en best mulig opplevelse

Flere behandlinger

Vi gir deg en forfriskende ny energi

Translate »